Akkus fűnyíró kényelmes és halk gyepápoláshoz

akkus fűnyíró

A szépen zöldellő, egyenletes fűborítás biztosításához nem elég csak elszórni a gyepmagot és néha locsolgatni, mert az erőteljes növekedést követően gondoskodni kell a vágásról is. Az akkus fűnyíró erre a feladatra tökéletesen megfelel, főleg akkor, ha nem akarjuk a szomszédokat zavarni a hétvégi kerti tevékenységgel. Az elektromos rendszernek ez a típusa nem igényli a hálózathoz való folyamatos csatlakozás, ezért nagyobb szabadság mellett használható fel, hasonlóan a benzinmotoros változatokhoz. Az akkus fűnyíró vásárlásakor érdemes fókuszba helyezni a teljesítményt.

Ez fogja egyértelműen meghatározni, hogy mekkora felületet fedhetünk le vele egyetlen töltést követően. A professzionális berendezések könnyű magasságállítást biztosítanak és az összegyűjtött zöld javak kiürítése is néhány mozdulattal elvégezhető. Az akkus fűnyíró használata bárkinek egyszerű feladat. A nagy vágásszélesség révén már egy menetben is jelentős felület fogható fel, ezzel segítve a gyors munkát. Öröm lesz a kertben ténykedni egy ilyen berendezéssel.

Sokoldalúan bevethető a Dremel multifunkciós gép

Amikor végeztünk az udvaron a fűnyírással és valami sokkal precízebb feladat elvégzését célozzuk meg, akkor bátran előkerülhet a Dremel multifunkciós gép, amivel könnyedén boldogulhatunk a műhelyben. Ez a szerkezet a gravírozás, élezés, köszörülés, tisztítás, csiszolás koronázatlan királya. Voltaképpen egy erős motorral rendelkező készülékről van szó, amihez több fej csatlakoztatható.

A Dremel multifunkciós gép USB csatlakozón keresztül tölthető és ezt követően bárhová magunkkal vihetjük, ahol kisebb-nagyobb tennivaló akad. Az ezermestereknek valóságos főnyeremény, akárcsak azoknak, akik szeretnek jól kidolgozott faragványokat készíteni. A 7760 Lite Dremel multifunkciós gép Li-ion akkumulátora hosszú élettartamot garantál, aminek hála megtérül. A változtatható fordulatszám révén, a puhább és keményebb anyagok kidolgozása ideálisan történhet. A kényelmes fogás pedig tesz róla, hogy zavartalanul lehessen vele hosszú időn keresztül tevékenykedni.

Potonyi Iván

Learn More →