Priceless coupon

Gyakran ismételt kérdések

 • Hogyan regisztrálhatok?

  A Mastercard kedvezményes ajánlataiért itt, a www.mastercard-kedvezmenyek.hu honlapon, egy űrlap kitöltésével regisztrálhatsz. A megadandó adatok a megszokottól eltérő nagy száma a biztonságodat szolgálja; ez garantálja, hogy senki se hajthasson végre semmilyen műveletet a nevedben. Ha valamilyen információt helytelenül vagy hiányosan adsz meg, akkor a regisztráció nem lesz érvényesíthető, de erre a rendszer mindig figyelmeztet.

 • Mikortól használhatom az oldalt regisztrált felhasználóként?

  A regisztrációs űrlap kitöltése után egy megerősítő e-mail üzenetet kapsz a Mastercard Priceless Specials kedvezményprogram címéről. A levélben megadott linkre kattintva érvényesítheted a regisztrációdat. Mindaddig, amíg ezt nem teszed meg, nem tudsz belépni az oldalra.

 • Módosíthatom később a személyes adataimat?

  Igen, a sikeres regisztráció után bármikor módosíthatod a személyes adataidat – pl. ha elköltözöl, megváltozik a telefonszámod, vagy más jelszót szeretnél használni.

 • Mi garantálja az adataim biztonságát?

  Személyes adataid biztonságáról az Adatvédelmi Szabályzatban részletezett módon, a mindenkor hatályos magyar adatvédelmi törvényben foglaltaknak megfelelően gondoskodunk. Ugyanúgy, mint a Mastercard bankkártyádat kibocsátó pénzintézetek, tehát az adataid ugyanolyan biztonságban vannak, mint a bankodnál.
  Érdemes tudnod, hogy a kártyatársaságok 2006-ban a PCI Security Standard Council létrehozásával egyetemben bevezették a PCI Data Security Standardot (PCI DSS), mely előírásoknak – a bevezetés óta – minden szervezetnek meg kell felelnie, amely bankkártyaadatot kezel, tárol vagy továbbít.
  A PCI DSS egy rendkívül részletes, a cég teljes működésére kiterjedő biztonsági szabvány, amely nagyjából 450 dokumentációs, procedurális, valamint technikai előírást tartalmaz. A megfelelés igazolásának szintjeit, követelményeit alapvetően a kártyatársaságok határozzák meg. A Mastercard Priceless Specials kedvezményprogram megfelel a PCI DSS előírásainak, így az adataidat a lehető legnagyobb biztonságban tudhatod.

 • Miért van szükség a bankkártyám számára?

  A kedvezményprogramban csak érvényes, magyar Mastercard® és/vagy Maestro® bankkártyával rendelkező személyek vehetnek részt. A bankkártyaszám alapján tudjuk ellenőrizni, hogy valóban rendelkezel a fent megnevezett bankkártyák egyikével.

 • Beregisztrálhatok több nevet is a közösen használt bankkártyánkhoz?

  A kedvezményprogram lényege a kedvezményes vásárlási ajánlatok személyre szabása, ezért egy bankkártyához kizárólag egyetlen név rendelhető hozzá.

 • Miért kell információkat megadnom az érdeklődési köreimről?

  Ahhoz, hogy az igényeidnek legmegfelelőbb kedvezményes vásárlási lehetőségeket tudjuk kínálni, meg kell ismernünk az igényeidet, érdeklődési köreidet, azaz, azokat a termékcsoportokat, amelyek érdekelhetnek. Ezek alapján tudjuk kiválogatni a kedvezményprogram részt vevő partnercégek termékeinek és szolgáltatásainak rendkívül nagy választékából a számodra érdekes ajánlatokat, elkerülve a felesleges kedvezményeket.

 • Hogyan módosíthatom az adataimat?

  Személyes adataid módosításához a regisztráció során megadott e-mail címeddel és jelszavaddal be kell lépned a www.mastercard-kedvezmenyek.hu honlapra, ahol a „Személyes adatok” menüpontban bármelyik adatodat megváltoztathatod. A „Bankkártyák” menüpontban hozzáadhatod a személyes profilodhoz az új bankkártyádat, vagy törölheted a régit.

 • Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavamat?

  Kattints a www.mastercard-kedvezmenyek.hu honlapon a „Bejelentkezés” menüpontban az „Elfelejtett jelszó” kifejezésre! A megjelenő felületen írd be a regisztráció során megadott e-mail címed, és kérj egy jelszó-emlékeztetőt! Az új, ideiglenes jelszavad erre az e-mail címre küldjük el.

 • Hogyan törölhetem magam a rendszerből?

  Regisztrációd megszüntetéséhez a regisztráció során megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal be kell lépned a www.mastercard-kedvezmenyek.hu honlapra, ahol a „Személyes adatok” menüpontban választhatod ki a törlés opciót.

 • Mit kell tudnom a kuponokról?

  A legfontosabb információkat könnyen azonosítható módon tüntettük fel a kuponokon. A kuponok típusait színekkel és megnevezéssel különböztettük meg.

  FAQ

  Ha ilyenPriceless coupon jelet látsz a kupon bal felső sarkában, akkor azt a kupont személyes érdeklődésed alapján ajánljuk.

  Amennyiben ilyenPriceless coupon jelet látsz a kupon bal felső sarkában, akkor úgy gondoljuk, hogy esetleg ez a kupon is érdekelhet.

  A kupon, amelynek bal felső sarka ilyenPriceless coupon jelet tartalmaz, ún. extra kupon, ami a kuponon szereplő feltételek teljesítésülése esetén válik elérhetővé.

  Amennyiben ilyenPriceless coupon jelet látsz a kupon bal felső sarkában, az azt jelenti, hogy az adott kupont már letöltötted egyszer.

 • Hogyan választhatom ki az engem érdeklő kuponokat?

  A „Kuponfüzethez ad” ikonra kattintva a kiválasztott kupon bekerül a kuponfüzetedbe, amit már csak le kell töltened és ki kell nyomtatnod. A kinyomtatott kuponok fekete-fehér nyomtatásban is érvényesek.

 • Hogyan tudom letölteni a kuponokat?

  FAQ

  A kiválasztott kuponjaid a kuponfüzetedben találhatók meg. Itt a „Letölt” ikonra kattintva egyszerre letöltheted az összes általad választott kupont, A4-es méretben. A beváltáshoz a kinyomtatott kupont kell fizetéskor a beváltás helyén felmutatni, vagy átadni.

 • Mi az a Kuponfüzet?

  A „Kuponfüzet” a virtuális kuponválogatásod, ahová az általad választott kuponok kerülnek. A „Kuponfüzetből” nyomtathatod ki a kuponokat. Azt a kupont, amit már a kuponfüzetedhez adtál, de mégse szeretnél felhasználni, a kupon jobb felső sarkán található X-szel távolíthatod el. A kupont ekkor csak a Kuponfüzetből távolítod el, bármikor újra hozzáadhatod!
  Ha végeztél a válogatással, kattints a „Letölt” ikonra! A letöltött kuponokat A4-es méretben tudod kinyomtatni.
  A kuponfüzetbe helyezett kuponok automatikusan törlődnek, ha a beváltási határidejük lejár.

 • Mi szükséges a kupon felhasználásához?

  A kupon beváltásának egyetlen feltétele van, a rendszerben regisztrált Mastercard®, vagy Maestro® bankkártyával kell kifizetned a kedvezményes áron vásárolt terméket vagy szolgáltatást, és természetesen át kell adnod a kupont.

 • Hogyan váltom be a webáruházas kuponjaimat?

  A webáruházakban beváltható kuponokon keresd a „Tovább a webáruházra” linket! Ha rákattintasz, eljutsz a webáruház honlapjára, ahol a fizetésnél kérni fogják a kupon kódját, amit a kupon bal alsó sarkában találsz. A kódot megadva tudod érvényesíteni a Mastercard által biztosított kedvezményt.

 • Ha akciós termékhez kapok kupont, az akciós árból kapok kedvezményt?

  Ez az adott kuponon található felhasználási feltételeitől függ, ami világosan rendelkezik a kedvezmények összevonásának esetleges lehetőségéről vagy kizárásáról.

 • Miért nem fizethetek készpénzzel, amikor beváltom a kupont?

  A Mastercard által ajánlott kedvezményes vásárlási lehetőség a bankkártyádhoz kapcsolódó kényelmi szolgáltatás. Ezért a kuponok beváltásának feltétele a regisztrált Mastercard®, vagy Maestro® bankkártyával történő fizetés.

 • Miért kizárólag Mastercard bankkártyával fizethetek, amikor beváltom a kupont?

  Ez a kedvezményprogram exkluzív, csak Mastercard®, vagy Maestro® kártyabirtokosok számára felajánlott lehetőség. A www.mastercard-kedvezmenyek.hu honlapon található Általános Szerződési Feltételek rendelkezik a kuponbeváltás szabályairól, ami előírja, hogy a beváltás alapvető feltétele a rendszerben regisztrált, érvényes Mastercard®, vagy Maestro® kártyával történő fizetés.

 • Miért nem kaptam olyan kupont, mint az ismerőseim?

  Ha a regisztráció során bizonyos termék- vagy szolgáltatáscsoportokat nem jelöltél meg az „Érdeklődési körök” menüpontban, úgy ilyen kategóriájú ajánlatokat nem küldünk neked. A program legfontosabb célja személyre szabott kedvezményes vásárlási lehetőségek biztosítása, egyúttal a felesleges ajánlatok kiszűrése.
  Természetesen a honlapon található ajánlatok közül olyanokat is kiválaszthatsz, amelyeket nem soroltál az érdeklődési köreidbe.

 • Hogyan jelezhetem, hogy bizonyos termékek, szolgáltatások egyáltalán nem érdekelnek?

  Az „Érdeklődési körök” menüpontban bármikor módosíthatod a téged érdeklő termékek és szolgáltatások körét. Csupán az adott termékkör melletti kapcsolót kell a nem állásra állítanod, így nem kapod meg az adott kategóriába tartozó ajánlatokat. Ettől függetlenül az aktuális ajánlatok között megtalálod majd ezeket a kuponokat is, de nem szerepel majd rajtuk az ajánlott megjelölés.

 • Meg tudom rendelni a kedvezményes termékek házhoz szállíttatását is?

  A Mastercard által biztosított kedvezmény kizárólag a termék vagy szolgáltatás vételárára vonatkozik, függetlenül attól, hogy a kupont elfogadó kereskedő vállal-e házhozszállítást, vagy sem.

 • Hogy juthatok hozzá az extra kuponokhoz?

  A www.mastercard-kedvezmenyek.hu honlapon, illetve a hírlevelekben rendszeresen felhívjuk a figyelmet azokra a lehetőségekre – pl. vásárlói elégedettséget felmérő kérdőív –, amelyekkel különleges, extra kuponokra is szert tehetsz. Az extra kuponokat minden esetben a „Kuponok” oldal alján találod meg. Minden extra kuponon feltüntetjük, hogyan juthatsz hozzá.

 • Mi történik, ha nem használom fel a letöltött kuponjaimat?

  Semmilyen következménye sincs annak, ha nem használod fel a letöltött kuponjaidat. Azt azonban jó tudni, hogy a kedvezményes ajánlatok csak a kuponokon feltüntetett időszakokban érvényesek. Amennyiben egy kupon beváltási határideje lejár, az törlődik a rendszerből, így a Kuponfüzetedben sem lesz már megtalálható.

 • Hány kupont használhatok fel egy kedvezményes időszakban?

  Amennyiben a kuponjaid beváltása során Mastercard® vagy Maestro® kártyával egyenlíted ki vásárlásaid ellenértékét, tetszés szerinti mennyiségben tölthetsz le és használhatsz fel kuponokat.

 • Milyen gyakran kapok leveleket, ajánlatokat?

  Regisztrált felhasználóink számára rendszeresen, az újabb ajánlatok beérkezésétől függő gyakorisággal küldünk hírlevelet. Mindemellett pedig más, az ajánlatokon túli információval és lehetőségekkel is megkeresünk, például nyereményjátékokkal, vagy más, hasznos, érdekes információkkal. A Mastercard Priceless Specials kedvezményprogram más üzeneteket nem küld.

 • Kihez kell fordulnom, ha segítséget szeretnék kérni a honlap használatával, vagy kuponbeváltással kapcsolatban?

  Leggyorsabban a +36-1-888-7888 telefonszámon juthatsz segítséghez, minden nap 8:00-20:00 között. Az Elérhetőségeknél megadott módon írásban is felveheted velünk a kapcsolatot. Minden megkeresésre mielőbb, de legkésőbb a beérkezéstől számított egy munkanapon belül válaszolunk.