Gázszerelő Budapest egyik végéből a másik is jöhet, akár egy 1 órán belül

Még keményen a fűtési időszakban voltunk, amikor egyik napról a másikra úgy ébredtem fel, hogy a konvektor bemondta az unalmast. Ez elég kellemetlen, mert hát mit csináljon az ember – ha ez van, hát ez van. De a reggeli hidegben hamar egyértelművé vált, hogy azonnal szükségem van egy szerelőre, aki nem egy három hét múlva esedékes időpontot mond, hanem rögtön el tud indulni megszerelni a berendezést. A gázszerelő Budapest egyik végéből a másikba volt kénytelen utazni, de még így is kiért egy óra alatt.

A vizgazfutesszerelo24.hu szakemberével vettem fel a kapcsolatot. Nem ismertem őket korábban, egyszerűen csak rákerestem, hogy van-e olyan gázszerelő szolgáltató a fővárosban, aki azonnal házhoz jön, ha baj van, és őket dobta fel a kereső az elsők között. Szóval nem is nagyon húztam az időt, mert minden perccel csak hidegebbé vált a lakás, egyből felhívtam, amint megtaláltam a telefonszámot. Felvázoltam, hogy mi történt: tönkrement a konvektor, nem tudom visszakapcsolni, illetve azt is, hogy milyen típusú berendezésről van szó. Amint tisztáztuk ezeket az alapvető részleteket, már el is indult felém a szakember a megfelelő anyagokkal a kocsijában.

A gázszerelő Budapest egyik legtávolabbi csücskéből érkezett hozzám a 19. kerületbe, de ez nem okozott neki problémát. Szerencsémre amilyen hamar megérkezett, olyan hamar sikerült megtalálnia a problémát is. Tulajdonképpen kipróbált rajta pár dolgot és már meg is volt, hogy mi okozza az üzemképtelenséget. Mivel ezt sikerült hamar kiiktatni a rendszerből, ezért a konvektor is gyorsan működőképessé vált, a lakás pedig melegedett is vissza szépen, gyorsan.

A vizgazfutesszerelo24.hu oldalán egyébként hamar kiderül, hogy tényleg ilyen profik ezek a szakemberek, hiszen már több, mint harminc év szakmai tapasztalat van a hátuk mögött, ezért nem csoda, hogy ennyire jól megy nekik a szerelés. Ahogy az én esetemben is, úgy más esetben is vállalják, hogyha nagy a baj, akkor 1 órán belül kiérnek. Ezzel összepárosítva azt, hogy egyébként nonstop lehet őket keresni, akár éjjel 1 órakor is, az egyértelművé teszi, hogy mennyire remek választást kínálnak. A gázkészülékek mellett pedig még mással is foglalkoznak: ami elromolhat otthon és megkeseríti az életet, azt ők többnyire meg tudják javítani. Azért mondom így, hogy többnyire, mert persze nem minden esetben van ez így: TV szereléssel például nem foglalkoznak. De helyette sok mással igen: például vízszereléssel is felkereshetjük őket, ahogyan a fűtési vészhelyzetek konvektoron kívüli témáival is foglalkoznak, de a duguláselhárítás is a szakterületük közé tartozik. Így, hogy már teljes a kép, talán láthatjátok, hogy miért is ők a jokerek a lottón: mert tényleg mindent meg tudnak szerelni, ami csak galibát tud okozni egy hétköznapi háztartásban. Ha pedig ilyen vészhelyzet áll elő, mint az enyém, akkor nincs idő szakit keresgélni. És tudok még ennél cifrább helyzeteket is elképzelni, úgyhogy szerintem érdemes felírni a gázszerelő Budapest elérhetőségét és honlapját: vizgazfutesszerelo24.hu.

Solyma Áron

Learn More →