Milyen beton fúrószár mellett éri meg dönteni?

beton fúrószár

A kemény beton átfúrása lehetetlen a megfelelő szerszám és az ahhoz passzoló tartozék nélkül. A gyors fúrást és a kiváló végeredményt elősegíti az a beton fúrószár, amire a Bosch méltán lehet büszke. Az SDS-Max kellék lényege a négyélű élkiképzésben rejlik, aminek köszönhetően a nagyon zavaró elakadás már a múlté.

A profi SpeedX betonfúrónak a vasaltbeton sem jelent akadályt. Ott van még a Max-8x beton fúrószár, aminél megfigyelhető a négy élű tömör keményfém fej. Ennek a kialakításnak tudható be a kivételes teljesítmény, ami kopásállóságot nyújt a vasbeton fúrásánál is. A speciális központosító csúcs garantálja a fúrás precíz megkezdését, ezzel biztosítva a pontos furatok elkészítését.

Milyen terméket kínál még a Bosch? Biztosan beválik az Uneo beton fúrószár, aminél már adott az SDS-Quick befogás. Kisméretű furatokhoz lett kifejlesztve, de természetesen beválik normál dübelezési feladatokhoz is, 4 és 10 mm között. A keményfém csúcs kemény betonban és falazatban is lehetővé teszi a gyors fúrást.

Sokak nagy kedvence továbbá a Bosch SpeedClean beton fúrószár, aminek a lényége a porelszívásban rejlik, lehetővé téve a por- és koszmentes betonfúrást. Mindegyik Bosch SpeedClean fúrószárhoz tartozik egy adapter, ami leegyszerűsíti a csatlakozást a porszívócsőhöz.

Többféle Dremel készlet közül lehet választani

A Dremel név hallattán sokan azokra a tartozékokra és szerszám szettekre gondolnak, amik hatékonyabbá teszik a különféle munkákat, leegyszerűsítve sok feladatot. A 68 darabos Dremel készlet a legismertebb vágókorongból épül fel. A profi módon megtervezett, kialakított dobozban kényelmesen elférnek a rengeteg munkához bevethető eszközök.

Kivehető tartozéktálca és 3 elválasztó teszi lehetővé a tökéletes tárolást. Akinek valamilyen oknál fogva ez nem bizonyul elégségesnek, dönthet a 150 darabos Dremel készlet mellett is, ami 150 kiváló minőségű eredeti Dremel tartozékot tartalmaz. A szett részét képezik a gyors és egyszerű cserét biztosító EZ SpeedClic rendszerű kiegészítők is. Nem csoda, hogy sokaknak ez válik be.

Potonyi Iván

Learn More →