Nemakarokbeleszólni – de mégis megteszem

Ha valamire nem tudjuk a választ, akkor bátran kérdezzük meg a szomszédot vagy valamelyik ismerősünket, családtagunkat! Amikor más életéről van szó, akkor mindenkinek olyan fantasztikus ötletei vannak, de érdekes módon a sajátjával a legtöbben nem boldogulnak. Gyakran hallhatjuk azt, hogy „nemakarokbeleszólni” és ezt követi a „de”, majd a sok kéretlen tanács. Vannak, akik erről könyvet írhatnának és meg is teszik. Bányainé Nagy Judit, Fancsikai Eszter és Tapasztó Orsi pontosan ebbe vágott bele.

Nos, nem abból, amit ők tanácsolnak másoknak, hanem éppen ellenkezőleg, ezt a jelenséget akarták kicsit közelebb hozni az emberekhez. A nemakarokbeleszólni csajok a közösségi médiában is jelen vannak. Ha valaki úgy fut bele az egyik videójukba, hogy nem tudja miről van szó, akkor könnyedén kinyílhat a bicska a zsebében. Valójában remekül végzik a dolgukat és úgy figurázzák ki ezt a társadalmi jelenséget, ahogyan senki más. A nemakarokbeleszólni kis szösszenetek remek humorbonbonok, már amennyiben képesek vagyunk elvonatkoztatni, annak igenis nagy komolyságától, ami valódi problémaforrás sokak életében.

Célkeresztben a jó életmód

Amikor azt halljuk, hogy életmód, akkor sok mindenre gondolhatunk. A colore.hu weboldalon külön kategória foglalkozik ezzel, ami több alcsoportra van felosztva. A sztárok világát is megismerhetjük ezen belül, valamint sok olyan kiváló tech cuccot, amelyek valójában előre vihetik az életünket. Azok, akik szeretnek világot látni és rendszeresen utazni, szintén itt találják meg a hasznos tanácsokat. A colore.hu az ezotéria világába is elrepíti az érdeklődőket.

Ezen túl pedig, elmerülhetünk az egészségben és párkapcsolatokban, amelyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az életmódunk egy olyan összetett és boldog képet mutasson, amivel akár példaként járhatunk elöl. Megfelelni a világ és más emberek elvárásainak nem mindig szerencsés, ha ez az önfeladással és a személyiségünk lerombolásával jár együtt. Találjuk meg a tökéletes megoldást arra, hogy mindig remekül érezzük magunkat! A colore.hu sokat segíthet ebben, ha mi is azt akarjuk.

Potonyi Iván

Learn More →