Priceless coupon

Értesítés programváltozásról2018. június 28-tól megújul a Mastercard Priceless Specials kedvezményprogram, amely kibővített szolgáltatásokkal az eddiginél is jobb fogyasztói élményt nyújt. A bevezetésre kerülő változásokkal összhangban a Mastercard módosítja a Program Általános Szerződési Feltételeit és a Priceless Specials Adatkezelési Szabályzatát.

A Priceless Specials Adatkezelési Szabályzatát a személyes adatokra vonatkozó adatgyűjtési és adatkezelési új európai jogi keretrendszerre (az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete vagy GDPR) tekintettel is módosítjuk. A GDPR felváltja a jelenlegi európai adatvédelmi rendszert és új, magasabb szintű jogokat és követelményeket vezet be a vállalkozások és a magánszemélyek számára.

A Program változásának legfontosabb eleme az, hogy a jövőben pontokat gyűjthetsz a regisztrált Mastercard kártyáddal végrehajtott fizetések során. Ezeket a pontokat a Programfiókodba töltjük fel, és azokat Priceless Ajánlatokra és Élményekre válthatod. A Mastercard kezelni fogja az adataidat, köztük regisztrációs adataidat és a Priceless Specials weboldalon kifejtett tevékenységedre vonatkozó adatokat annak érdekében, hogy létrehozza profilodat és felmérje személyes preferenciáidat, valamint érdeklődésedet az Ajánlatokkal és Élményekkel kapcsolatban. Ezen felül, hozzájárulásod esetén az érdeklődésedhez igazított marketing kommunikációs célú üzeneteket küldünk Neked (köztük különleges Priceless Ajánlatok és Élmények elérhetőségéről való értesítést).

2018. június 28-tól a kibővített Program előnyeit oly módon élvezheted, hogy a szokásos módon bejelentkezel a Programfiókodba, majd néhány egyszerű lépésben (i) megerősíted, hogy értesültél a Program Általános Szerződési Feltételek megváltozásáról, és (ii) elfogadod a módosult Priceless Specials Adatkezelési Szabályzatot. A Pontok gyűjtéséhez és az Ajánlatok/Élmények kiváltásához ezt követően tudod regisztrálni a Mastercard/Maestro Kártyádat a Programba.

Dönthetsz úgy is, hogy nem fogadod el a változtatásokat, ez esetben a Program Általános Szerződési Feltételeinek 12. (b) pontjában meghatározott eljárást kell követned [link a Program jelenlegi Általános Szerződési Feltételei 12. (b) pontjához].

További információért, illetve kérdés esetén kérjük, hívd a Program ügyfélszolgálatát a +361 888 7 888-as telefonszámon.