Regisztráció

Ismerd meg kedvezményeinket!Férfi

* Ezen mezők kitöltése kötelező

A négyzet bejelölésével elfogadom a Mastercard Priceless Specials kedvezményprogram („Program”) Általános Szerződési Feltételeit és elismerem, hogy azt elolvastam. *
RÉSZLETEK

A négyzet bejelölésével elismerem, hogy elolvastam a Program Adatvédelmi Nyilatkozatát, és engedélyezem a Mastercard Europe SA-nak a személyes adataim (pl. a programmal és egyéb weboldallal kapcsolatos bármilyen interakcióm és tranzakcióim) kezelését és átadását a Programban való részvétel céljából és annak érdekében, hogy a Program Adatvédelmi Nyilatkozatában leírt személyre szabott tartalmakat és legrelevánsabb ajánlatokat megkapjam. *
RÉSZLETEK

A négyzet bejelölésével beleegyezem abba, hogy a Programról a Program Adatvédelmi Nyilatkozatával összhangban a Mastercard Europe SA-tól, annak leányvállalataitól és helyi képviseleteitől (együttesen „Mastercard”), a Program Partnerektől és a kibocsátó bankomtól kereskedelmi kommunikációkat kapjak elektronikus kommunikációs eszközök, pl. e-mail, SMS, MMS, PUSH és IN-APP értesítések útján.
RÉSZLETEK

A négyzet bejelölésével beleegyezem abba, hogy a Mastercardtól kereskedelmi kommunikációkat kapjak a legújabb Mastercard termékekről és szolgáltatásokról elektronikus kommunikációs eszközök, pl. e-mail, SMS, MMS, PUSH és IN-APP értesítések útján.
RÉSZLETEK* Kötelezően kitöltendő mező.

Jogodban áll a jelen hozzájárulásokat bármikor visszavonni. További információkért kérjük olvassd el a Program Adatvédelmi Nyilatkozatát.

A kuponok letöltéséhez és a nyereményjátékban való részvételhez meg kell adnod bankkártyaszámod. A bankkártyaszám önmagában fizetésre nem alkalmas és banki sztenderdeknek megfelelő biztonságban tároljuk.Ha nincs kéznél a bankkártyád, később is megadhatod a regisztrációt követően.

Regisztráció folytatása

Pillanatokon belül le is töltheted a neked tetsző kuponokat, vagy csatlakozhatsz az aktuális nyereményjátékhoz!


A kuponok letöltéséhez és a nyereményjátékban való részvételhez kártyaszámod megadása azért szükséges, hogy meggyőződhessünk róla, hogy Mastercard kártyabirtokos vagy és jogosult vagy a Priceless Specials Kedvezmény Programmal járó előnyökre.Kártyaszámodat az alábbi mezőben adhatod meg biztonságos adatkapcsolaton keresztül.

Hibás bankkártyaszám.

A regisztrációs adatok elküldésével Te is a Priceless Specials kedvezményprogram tagjává válsz. Ahhoz, hogy minden kedvezményt igénybe vehess és a nyereményjátékokban is részt vehess szükség lesz a Mastercard vagy Maestro bankkártyaszámod megadására, így tudunk meggyőződni arról, hogy valóban Mastercard vagy Maestro kártyabirtokos vagy!

*Ezen mezők kitöltése kötelező