A piros női pénztárca mindenhez passzol

piros női pénztárca

A női pénztárcák az egyik legszükségesebb és leghasznosabb kellékek a mindennapokban, hiszen bennük – a zárható zsebeiknek köszönhetően – mindent el lehet helyezni biztonságosan, amit nem tudunk vagy nem akarunk otthon hagyni. A piros női pénztárca az egyik leginkább elterjedt típus, amit nap mint nap láthatunk a hölgyeknél, hiszen nemcsak hasznosak, de a színük miatt rengeteg ruhával és kiegészítővel passzolnak.

Mivel a hasznosság nem áll ellentétben a divattal, minden ízlésnek és igénynek megfelelő női pénztárca gyűjtemény áll rendelkezésünkre. A piros női pénztárca kiemelkedik ezek közül, hiszen nemcsak hasznos, de öltöztet is. Ha érméket, bankjegyeket, kártyákat és különböző típusú dokumentumokat, papírokat szeretne magával vinni, akkor a közepes vagy nagyobb méretű, több rekesszel ellátott típusokat ajánljuk, hogy mindent rendezve és a megfelelő helyen tarthasson. Ha kisebbet és könnyebben kezelhetőt szeretne, anélkül, hogy feladná a holmiját, akkor kisebb modelleket is tudunk ajánlani, amiben a legszükségesebb tárgyakat tárolhatja.

A piros női pénztárca a modernebb, eredetibb, valamint a klasszikusabb vagy éppen az elegánsabb megjelenés részét is képezheti egyszerre. A divattáska alapszabálya kimondja, hogy válasszon olyan modellt, ami nem egyezik meg a teste formájával. A női divattáska lényege, hogy mindig próbálja fel úgy, mint a ruhákat és ellenőrizze az összes szögből. Ha magas és vékony testalkata van, válasszon rövid, de szélesebb kézitáskákat! Kerülje a rövid pántokkal rendelkező válltáskákat, mert ezek nem állnak jól ezzel a testalkattal! Ha alacsonyabb termetű, akkor a túlméretezett női divattáska nem önnek való.

Kerülje a hosszú pánttal rendelkező válltáskákat, ha választásra kerül a sor! Ilyenkor érdemesebb lehet egy közepes méretűt megcélozni. A női divatos hátizsákok funkcionálisak és praktikusak, az alkalmi kézitáskák pedig a hétköznapokon is megállják a helyüket, nem kizárólag különleges alkalmakkor. A semleges színek, mint a fekete, bézs, sötétkék vagy piros, irodába valók. A hétköznapi női divattáska rendkívül sokszínű lehet és többféle márkát is talál a webáruházunkban, mint például a Puma, a Heavy Tools, az Anekké, vagy éppen a Karen.

Potonyi Iván

Learn More →