Testápoló mesterséges adalékanyagoktól mentesen

testápoló

Törődünk a környezettel, de törődünk az emberekkel is. Olyan világban szeretnénk élni, ahol az emberek olyan természetes termékeket használnak, amelyek a legjobbak a bőrüknek. Ezért a kínálatunkban a természetes alapanyagokból előállított testápoló kozmetikumok széles választéka található. Ezek nem tartalmaznak adalékanyagokat mesterséges vegyianyagok formájában, amelyek javítanák a színüket, az illatukat, a textúrájukat vagy a hatásukat.

Mi a természetes megoldásokban hiszünk és kizárólag ilyeneket szeretnénk nyújtani a vásárlóinknak is. Ezért csak természetes testápolók, krémek, pakolások és tisztító kozmetikumok találhatóak a webshopunkban, amelyeket különböző bőrtípusokra terveztek, beleértve a legérzékenyebb, zsíros és kombinált, valamint irritációra hajlamos bőrt is. A természetes kozmetikumok, köszönhetően annak, hogy csak natúr összetevőkből készülnek, nem okoznak allergiát vagy irritációt. A bio testápolók megfelelő védelmet és ápolást biztosítanak a bőrnek, felesleges kémiai adalékanyagok nélkül.

Teafa illóolaj megfázás és influenza idejére

Ez a 100%-ban természetes kivonat sokoldalúan felhasználható kozmetikum. A Melaleuca alternifolia leveléből készült kivonatot a levelek vízgőz-desztillációjával állítják elő. A teafaolaj illóolaj erős antibakteriális, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, szagtalanító és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik, de nyugtató és pihentető hatása is van. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt, népszerű összetevője a zsíros és pattanásos bőrre szánt kozmetikumoknak.

A teafa illóolaj küzd a pattanásokat okozó baktériumokkal. Segít normalizálni a faggyúmirigyek működését és csökkenti a zsíros fényt. Egyedülálló tulajdonsága, hogy nem szárítja a bőrt, mint más nyugtató összetevők, hanem regeneráló hatással van rá. A kivonatot fejbőrproblémákra, például korpásodásra és zsíros hajra is ajánlják. Használják továbbá gombás fertőzések, herpesz, szemölcsök és rovarcsípések kezelésére. A teafa illóolaj számos tulajdonsága lehetővé teszi a megfázás és az influenza kezelését is, mivel támogatja az immunrendszert.

Potonyi Iván

Learn More →