Nincs lehetetlen a Makita magasnyomású mosóval

Gyakran felmerülő probléma a háztartásban, hogy olyan makacs szennyeződések keletkeznek például a terasz kövén vagy a kerti bútorokon, amit kézi erővel képtelenség lenne eltávolítani. Ne pazaroljunk felesleges energiát a sikálásra, ha egyszer van olyan, direkt erre a célra kifejlesztett eszköz, mint a Makita magasnyomású mosó.

Amint a neve is elárulja, a masina működési elve a magas víznyomás, a hatékonyság pedig tisztítószer használatával tovább fokozható. Professzionális használatra az 1800W és 130 bar teljesítményű motorral ellátott modellek kiválóan alkalmasak, van amelyik tartállyal is használható és önfelszívásra is képes a gazdaságos használhatóság érdekében.

Számos kiegészítő funkció elérhető minden egyes típusnál, mint például az állítható szórófej a nyomás egyszerű szabályozásához, a habosító szórófej és a tartozékok tárolására kialakított rekesz, továbbá a 10 m-es tömlő összetekeredés-gátlóval ellátva. A Makita magasnyomású mosó bevetésével  garantált a siker minden esetben, ha eltávolíthatatlannak tűnő szennyeződéssel gyűlik meg a bajunk.

Potonyi Iván

Learn More →